Akvarell GillögaAkvarell Stockholms skärgårdBåtdags litoErik Petters bod Kallskär LitografiJuninatt Gillöga LitografiSoldag i NasenRoland Svensson föddes 1910 och levde fram till 2003 och bodde en stor del av året på Stora Tornö vid Möja. Han var en av de verkligt stora skärgårdskonstnärerna och var målare, grafiker, författare och berättare.Han är främst känd för sina motiv från Stockholms skärgård i olja, akvarell, pastell, blyerts och kolteckningar samt litografier. Roland hade många stora konstutställningar bl.a. på Sjöhistoriska museet och Waldemarsudde. Själva har vi på Skärgårdsgalleriet ställt ut hans verk sedan 1984. Roland reste mycket till andra övärldar såsom Tristan da Cunha, Hebriderna, Orkniöarna m.fl. Roland hedrades med att promomeras till filosofie hederdoktor vid Stockholms Universitet tillsammans med sin som nära vän och medarbetare, författaren Sven Barthel.

Vi har en mycket stor samling skärgårdsmotiv av Roland Svensson, främst litografier, men även original i form av akvareller och teckningar.  

 

 

Här kan du skriva en lite längre presentation om dig eller ditt företag till dina besökare som vill veta lite mer ingående om vad du gör.

Några tips på vägen:

  • Tänk på att inte skriva för mycket text på startsidan

  • Använd många bilder i texterna för att lätta upp innehållet. Klicka på "Infoga bild" när du redigerar texten

  • Lägg in och anpassa en bild på logoplatsen och välj en egen bakgrundsbild till hemsidan. Det gör du under "Anpassa"

På den här sidan har vi använt sidfunktionen "Text med en bild" som exempel, men du kan enkelt lägga till fler färdiga sidor med olika användningsområden och design när du är inloggad och redigerar din nya hemsida. Det gör du under "Sidor".

Hoppas att du gillar hemsidan och snabbt kommer igång och upptäcker hur kul det är. Är det något du undrar över så kika gärna i vår förträffliga manual eller maila vår trevliga kundtjänst på info@dinstudio.se så hjälper de dig.

Ändra till en bild som passar din sida och skriv en text som passar till bilden ovan.